VEELGESTELDE VRAGEN

Voor wie is dit seminar bedoeld?
Dit seminar is bedoeld voor bestuurders, toezichthouders of financiële professionals zoals controllers, CFO's, AA of RA Accountants in het onderwijs.  

Waarom bieden Flynth, Controlgroep en Risk Knowledge dit seminar aan?
Als accountant van bijna 300 onderwijsinstellingen vinden wij het belangrijk om de sector Onderwijs een platform te bieden waarbij het delen van kennis en oplossingen centraal staat.  Onze adviseurs hebben hart voor de publieke sector en hebben bewust gekozen voor dit specialisme. Naast het controleren van uw jaarrekening denken wij graag mee over het optimaliseren van uw interne processen, het stroomlijnen van de financiële informatievoorziening en het ondersteunen van de Raad van Toezicht in haar toezichthoudende taken.

Wat zijn PE punten en wanneer heb ik er recht op? 

PE punten – permanente educatie (PE)  is erop gericht  de basiskennis van register accountants (RA) en accountant adminstratie consultant  (AA) binnen het vakgebied waarop hij/zij werkzaam is te onderhouden en de ontwikkelingen binnen het vakgebied bij te houden.  Als  accountant moet u voldoen aan vakbekwaamheidseisen. Het verrichten van permanente educatie (PE)-activiteiten is verplicht. Voor het volgen van dit seminar ontvangt u 2 PE-punten. Belangrijk is dat u bij binnenkomst en vertrek registreert bij de Flynth balie.

Hoe meld ik mij aan? 
Klik op 'Aanmelden' en vul het formulier helemaal in en verzend het formulier door onderaan de pagina te klikken op 'Verzend formulier'.  U kunt zich elk moment weer afmelden indien gewenst.                                                                                                                                                          
Ik heb mij aangemeld en maar ben verhinderd, hoe kan ik afmelden?
Je kunt je ten allen tijde afmelden door een email te sturen naar secretariaataudit@flynth.nl en uw naam en instelling door te geven.                             

Is er wifi op de locatie?
Ja

Kan ik gratis parkeren op Slot Zeist?
Ja. Ook kunt u lezen over de parkeerfaciliteiten in het menu Routebeschrijving.