LOCATIE

Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist

Zeist, één van de mooiste plaatsen van de Utrechtse Heuvelrug, ligt midden in het groene hart van Nederland. Nabij het centrum, omringd door waterpartijen en een fraai Engels landschapspark, ligt Het Slot Zeist. Bereidt u voor op een unieke ervaringeze unieke lokatie geeft elke bijeenkomst een extra dimensie, die door de bezoeker niet snel wordt vergeten.
 

Vanaf de A12 Utrecht- Arnhem                                               
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Den Borsch, Arnhem, Utrecht (ZW)
Neem na afrit 20 'Driebergen-Zeist'de N225 richting Zeist. Na +/-3 km, ter hoogte van een routeinformatiepunt, komt Figi recht vooruit in zicht. P-borden verwijzen naar de juiste eindbestemming.

Vanuit Utrecht [A28 respectievelijk N237]

Utrecht (Rijnsweerd), Hilversum

Neem bij De Bilt de N237 richting Zeist. Na +/-5 km, ter hoogte van een routeinformatiepunt, komt Figi recht vooruit in zicht. P-borden verwijzen naar de juiste eindbestemming.

Vanuit Amersfoort [28]

Zwolle, Apeldoorn

Neem afrit 3 'Den Dolder/ Zeist-Oost' richting Zeist. Bij de tweede rotonde (op de Boulevard) linksaf de Lindenlaan op. Deze gaat na de derde rotonde over in de Jagersingel waar u de bebouwde kom verlaat. Bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf richting 'Zeist, Arnhem'via de Laan van Beek en Royen [N224]. Aan het einde van deze weg verwijzen P-borden naar de juiste eindbestemming.

Navigatie
Voor de navigatie naar Slot Zeist kunt u heet beste 'Brouwerij' Zeist aanhouden. U komt dan uit bij het grote parkeerterrein aan de linkerzijde van Slot Zeist.

Parkeren
Op 2 minuten loopafstand bevindt zich een gratis parkeerplaats van 300 plaatsen, ook voorzien van 2 oplaadpunten voor elektrische auto's. Daarnaast zijn er twee parkeergarages (betaald) op 5 minuten loopafstand op het Rond van 275 parkeerplaatsen.

Mindervalide
Op het Slotplein is er gelegenheid om te parkeren indien u beschikt over een mindervalide parkeerkaart (1 parkeerplaats). Daarnaast is het gehele slot rolstoelgankelijk.

Openbaar vervoer
Slot Zeist is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf het NS Station Driebergen- Zeist (op 3 kilometer van Slot Zeist) vertrekken bussen die dichtbij het slot stoppen
Vanaf de invalswegen verwijzen zowel blauwe Parkeerroute-borden als creme Bestemmingsborden naar Slot Zeist. Het slot ligt op loopafstand van elkeaar en zijn daarom grotendeels bereikbaar via dezelfde route. Alle routes hebben een route-informatiepunt, waar u gratis het laatste stuk van de route kunt afdrukken..